Нова изработка на уеб сайт или редизайн на сайт

Изработка на уеб сайт наново или редизайн на сайта, който вече имаме е по-доброто решение за освежаване и осъвременяване на представянето ни в интернет?

Да се преработи сегашната визия изглежда по-лесният или поне по-икономичният вариант в сравнение с изцяло новата изработка на уеб сайт. Но всъщност много често (зависи от уеб сайта), изработката на сайт наново се оказва, че е по-лекият вариант.
Защо?

Някои уеб сайтове са създадени според стандарти, чието време е минало и може да се окаже, че по-добрият вариант една нова изработка на уеб сайт, при която единствено да се запази структурата и изградените връзки и позиции в търсещите машини.

РЕДИЗАЙН НА УЕБ САЙТ

Ако имате уеб сайт с остарял дизайн например – флаш сайт, е препоръчителна изработка на сайт, който да бъде по-бърз и лек и с акцент върху съдържанието му, вместо върху флаш ефектите. Технологията на изработка е от значение не само за визията на вашия уеб сайт, но и за неговата SEO оптимизацията. Подобни на флаш ефектите често имат обратен на търсения резултат – забавят и пречат на използваемостта на сайта, вместо да привличат интереса и ангажираността на потребителите.

За да прецените кой е по-подходящият избор – редизайн или нова изработка на уеб сайт, проучете във Вашия случай какво ще изгубите и спечелите и в двата случая.

Какво е важно?

Как е направена изработката на уеб сайта Ви?

Какви са позициите на сайта Ви в търсещите машини (Google)?

Трябва да се запази структурата му и URL адреси, за да не изгуби вече изградените си позиции и посещаемост.

Запишете се за
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ
по телефона, в удобен за Вас ден и час!

  ИЗРАБОТКА НА НОВ УЕБ САЙТ

  Запознайте се с нашите пакети за изработка на уеб сайт на достъпни цени, които успяват да отговорят на различните изисквания за създаване на сайт за всеки бизнес и организация.

  Не е ли време да подобрите интернет присъствието си?

  Свържете се с нас за безплатна консултация относно избора между редизайн на сайт и нова изработка на уеб сайт.
  Ние ще проучим вместо Вас всичко необходимо и ще Ви посочим
  конкретните предимства и недостатъци на двата варианта.