София, бул. „Шипченски проход“ 63
0887 658 357, 0897 978 965

Изработка на уеб сайт – Web Standart пакет

Web Standard пакет е създаден да отговори на необходимостта от изработка на уеб сайт за бизнес, който предлага няколко и повече услуги и продукти, както и външна и вътрешна SEO оптимизация за търсещи машини и още:...

Web Standard пакет е създаден да отговори на необходимостта от изработка на уеб сайт за бизнес, който предлага няколко и повече услуги и продукти, както и външна и вътрешна SEO оптимизация за търсещи машини и още:

  • До 15 основни страници
  • Мобилна версия
  • 50 пощенски кутии @yoursite.bg
  • Пълна SEO оптимизация
  • Регистрация в Google карти
  • Google Analytics акаунт
  • Webmaster Tools /Search Console акаунт
  • + Подарък – дизайн на фирмено на лого

Този пакет надгражда базовата изработка на уеб сайт, като предоставя възможността за добавяне и представяне на повече информация, галерии и друго съдържание. Заедно с това, Standard пакетът включва: регистрация в Гугъл карти, Оnsite SEO оптимизация и Оffsite SEO оптимизация, инструменти за уеб анализ (Google Analytics акаунт, Webmaster Tools и др.).

Всичко това гарантира успешния старт на вашият уеб сайт за месец, в което ще се убедите, когато ви представим реални статистическите резултати от нашата работа по популяризирането на бизнеса ви, след изработка на уеб сайт за вас.

Стандарт пакетът включва още възможност за до 50 бр. имейл адреси са вас и вашите служители.

На всеки наш партньор подаряваме дизайн и изработка на професионално лого, в случай, че няма собствено.

Web Standard пакет е предпочитано решение за изработка на уеб сайт от фирми и специалисти, извършващи и предлагащи повече от една услуга или продукт и с цел да популяризират дейността си сред настоящите и потенциалните си потребители си в онлайн пространството.

За въпроси или консултация относно изработка на уеб сайт за вашия бизнес, пишете ни на [email protected] или ни се обадете.

Изпратете ни запитване или директно поръчайте Web Basic пакет, чрез натискане на бутона „Поръчай“ и формата ни за контакт.

Блог