София, бул. „Шипченски проход“ 63
0887 658 357, 0897 978 965

Поддръжка на Фейсбук страница от Web Partner

Поддръжка на Фейсбук страница – защо е полезна?

 

Поддрържането на страница във Фейсбук – най-голямата социална мрежа, служи за изграждането на контакти и развиването на комуникация с потребителите и аудиторията на всеки професионалист, всяка организация или бизнес.

Споделянето на новости, събития, мнения и друг тип информация, в зависимост от дейността Ви, работи и за собствената Ви популяризация, и за представянето на всяка Ваша услуга или продукт.

Ако работите в сферата на търговията, това е начин да показвате и разпространявате артикулите, които продавате. А ако извършвате услуги, Вашата Фейсбук страница ще помогне да разширите и поддържате кръга от потенциалните и настоящите си потребители. Освен това, тя може и да популяризира сайта Ви и да увеличи трафика към него. От основно значение е активността, но не всичко се изчерпва с нея.

Поддръжката на Фейсбук страница вече се развива като отделна маркетингова дейност, която се извършва целенасочено, планирано и най-вече – професионално.

Уеб Партнър извършва маркетингови кампании и услуги в социалните мрежи. Определяме целите, посоката и активностите, спрямо Вашата сфера и потребители, така че Вашата Фейсбук страница да бъде полезна и интересна за тях. Неправилните комуникация и отношение към онлайн общността, чието внимание търсите, би довело до отпадане на интереса към Вас, вместо обратното. Безсмислените и натрапчивите действия в публичното пространство отблъскват хората, а в интернет всичко има значение за репутацията Ви. Затова според нас твърдението „няма лоша реклама“ няма място тук (ако изобщо някъде има). Поддръжката на Фейсбук страницата е важна за изпълнение и по-известните и утвърдени марки и организации все повече осъзнават нуждата да се извършва професионално. Формирането на бранд и индивидуалност се нуждае от това. В онлайн общността се коментира и обсъжда всичко. Добре е да сте там и сами да градите собственото си име.

Имате нужда да подобрите и засилите представянето си и връзката с клиентите си?

Причините да се изпускат възможностите на най-популярната социална мрежа все още в България най-често са:

  • Не сте сигурни дали ще има положителен резултат от поддръжката на социална страница в интернет.
  • Не сте експерти в сферата или просто социалните мрежи не са страстта Ви.
  • От ежедневните задължения на екипа Ви не остава време за подобни дейности.

Обърнете се към нас и ние ще се погрижим за поддръжката на Фейсбук страницата Ви, според Вашите нужди и така, че целите Ви да се изпълнят, а потребителите Ви да останат доволни.