Изработка на уеб сайт

Фирмени уеб сайтове, Landing страници и онлайн магазини

ИЗРАБОТКА НА ПРЕДСТАВИТЕЛЕН УЕБ САЙТ

Фирмен, личен или портфолио сайт

Нуждаете се от нов уеб сайт? При нас ще намерите това, което търсите, но и това, от което имате нужда, но все още не знаете за него.

Предлагаме изработка на сайт в съответствие с най-актуалните уеб дизайн тенденции и стандарти, както и с потребностите на всеки собственик на сайт:

 • Съвременен и адаптивен (мобилен) дизайн;
 • Бързо зареждане;
 • SEO конфигурация и оптимизация;
 • 100% сигурен, лесен за използване и достъпен за надграждане административен панел.
 • Работим с WordPress – най-популярният и гъвкав софтуер с отворен код в света;
 • Ако търсите неповторим дизайн, който да Ви отличава напълно от другите - нашите уеб дизайн услуги ще отговорят напълно на вашите индивидуални нужди.
изработка на сайт
изработка на онлайн магазин

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ИЛИ ПРОДУКТОВ КАТАЛОГ

Онлайн магазин

Решили сте да направите първата крачка към онлайн продажбите? Или вече сте опитен онлайн търговец и се интересувате от нови възможности за Вашия магазин?

Предлагаме Ви изработка на онлайн магазин с всичко необходимо за неговия старт и бъдещо развитие:

 • Стандартен онлайн магазин - ако Вашата цел е да извършвате директни онлайн продажби. Подходящ е за всички видове продукти - физически и виртуални (курсове, електронни книги и т.н.);
 • Продуктов каталог - представете продуктовата си гама по най-ефективния начин. Продуктовият каталог е подходящо решение за старт и може лесно да се надгради в онлайн магазин в бъдеще.

Изработка на сайт тип целева / "Landing" страница

Сайт за реклама

Изработка на сайт тип „Целева страница“ или Landing Page е най-доброто решение за вас, ако имате една конретна цел и планирате интернет реклама. Целевата страница се структурира така, че да доведе Вашите потребители до извършване на определно действие:

 • Да изпратят запитване;
 • Да направят бърза поръчка (по телефон, имейл, чрез сайта и т.н.);
 • Да се регистрират;
 • Да се абонират за бюлетин;
 • Да свалят приложение;
 • Да обявите новина, събитие или друго.

Ако предлагате повече продукти или услуги, които искате да представите и рекламирате онлайн, по-подходящият вариант за Вас е изработката на стандартен уеб сайт, с няколко страници (виж тук>>).

изработка на сайт

Професионална изработка на уеб сайт

Всеки бизнес се нуждае от изработка на уеб сайт с качество и дизайн на професионално ниво. Но колко и в какво трябва да инвестирате, за да постигнете търсения ефект? Нужно ли е да плащате прекалено високи цени, за да получите качествена изработка на сайт?
За нас професионализмът се състои в това да Ви предложим оптимален вариант на съотношението качество – цена за изработка на уеб сайт. Не бихме направили компромис единствено с качеството, защото нашият екип се състои от професионалисти.

Качество и достъпни цени

В началото на един онлайн проект всеки би искал да получи най-доброто представяне на ниска цена. Но често изработката на уеб сайт бива утежнявана от ненужна разработка на елементи, от които нямате нужда, но за сметка на това увеличават цената на проекта. Често цените са високи, дори и при изработка на сайт с минимални параметри. Както за Вас, така и за нас времето е ценно, затова сме оптимизирали процеса на изработка на уеб сайт и сме го свели само до това, от което действително имате нужда.

Вземете оферта за уеб сайт още сега

Вижте нашите примерни пакети за изработка на уеб сайт. Ако не намирате това, което търсите - изпратете ни запитване.