За изработката на уеб сайт и различните цени и срокове

Времето за изработката на уеб сайт и цените зависят от някои основни фактори – функционалности, дизайн, обем на съдържанието в страници и други. Но ако поискате оферта за изработка на уеб сайт от 10 различни фирми, ще получите 10 различни предложения.

ИЗРАБОТКАТА НА УЕБ САЙТ И ЦЕНИТЕ

 

изработка на сайтВремето за изработката на уеб сайт и цените зависят от някои основни фактори – функционалности, дизайн, обем на съдържанието в страници и други. Но ако поискате оферта за изработка на уеб сайт от 10 различни фирми, ще получите 10 различни предложения.

Защо?

Изработка на уеб сайт, цените, времето, качеството и дизайна се определят от Вашето задание и методологията на уеб агенцията, с която работите. Естествено – колкото по-лесна е задачата за изпълнение, толкова по-ниска е цената и по-кратък е срокът. Т.е. времето и цените за изработка на сайт, който поръчвате зависят от ресурсите, които влагат разработчиците – време, знания, умения и т.н.

НЕКАЧЕСТВЕНАТА ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ СЕ ПРЕДЛАГА И НА НИСКИ И НА ВИСОКИ ЦЕНИ

Можете да получите сайт с готов дизайн, който е досущ като още хиляди други или сайт с нелицинзиран готов темплейт на изненадващо ниски цени – около 100, 200 лв. Но едва след време ще разберете какво Ви коства тази ниска цена. Разбира се, подобен уеб сайт може да Ви бъде продаден и на много по-висока цена.  Как да се предпазите? Поискайте договор, в случай, че не Ви предложат – ако някой Ви предлага некачествена услуга със сигурност ще се застрахова в случай, че след време разберете, че не сте получили, това което сте поръчали и платили.

КАЧЕСТВЕНАТА ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ И ЦЕНИТЕ

Един уеб сайт, изработен съобразно всички изисквания за качество трудно може да бъде готов за 2 или 3 дни. И цените за изработка със сигурност няма да бъдат около 100 – 200 лв. Всеки един онлайн проект се нуждае не само от неговото техническо разработване, но и от уеб дизайн и оформление, поне първоначална SEO – оптимизация и много други дребни за неработещите в сферата детайли, които всъщност ще направят сайтът работещ.

БЕЗПЛАТНА ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ – КАК И КЪДЕ?

Същестуват редица платформи за създаване на уеб сайтове. Това е възможно, защото всяка една платформа, предлагаща безплатна изработка на уеб сайт го прави явно за други цели. Да се популяризира самата платформа, която с течение на време ще започне да предлага платени услуги, да се рекламира нещо във Вашия сайт и куп други причини, различни от самото създаване на безплатни професионални сайтове. Все пак този труд е прекалено специализиран, за да се предоставя на непрофесионалисти абсолютно безвъзмездно. Не се изненадвайте, че сайтът Ви не се посещава от почти никого, ако е безплатен.

Накратко – за определяне на цените за изработка на уеб сайт е необходимо проектът да бъде описан изцяло в самото начало. Дори и да се спрете на фиксирани цени за изработка на уеб сайт, ако с течение на времето и по време на изработката решите да добавяте или изключвате елементи и функционалности, да променяте дизайна и т.н., цената ще се променя.

За въпроси и информация относно изработката на уеб сайт и онлайн магазини – пишете ни!

Гарантираме конфиденциалност при обсъждане на Вашите идеи и проекти.

Блог