ИЗРАБОТКА НА САЙТ
ОТ WEB PARTNER

Изберете изработка на сайт, която включва всичко за правилния и успешен старт
на вашия сайт или онлайн магазин, без това да оскъпява бюджета му.

ПРЕДИМСТВА ПРИ ИЗРАБОТКА НА САЙТ
от Web Partner

Съвременен уеб дизайн

Предназначението на уеб сайта, сферата на дейност и Вашите предпочитания определят стила, който ние създаваме съобразно последните тенденции и стандарти в уеб дизайна.

СЪТРУДНИЧЕСТВО

Екипът на Web Partner извършва изработка на сайт, водейки се от действителните потребности на хората, с които работим, като техни партньори. Говорим на разбираем език и предлагаме високо качество на реални и достъпни цени.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

При изработка на сайт от нас получавате професионализъм. Ние използваме всички нови технологии и държим всичко, създадено от нас да бъде качествено и удовлетворяващо клиентите ни.

КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

Поверявайки изработката на сайт на нас сте спокойни, че всичко, което ни доверите е поверително и Вашият сайт е в сигурни ръце.

Изработка на сайт на достъпни цени

Стремим се да предлагаме всичките си услуги на минимални цени, без това да се отразява на качеството на работата ни. Цените за изработка на сайт при нас се определят не от качеството на изработка, а от обема на уеб сайта и сложността на заданието.

КАКВО ВКЛЮЧВА ИЗРАБОТКАТА НА САЙТ
от нас

Домейн и хостинг поддръжка

Изработката на сайт и цените, които получавате при запитване включват домейн и хостинг поддръжка, така че може да сте сигурни, че уеб сайтът ви е в компетентни ръце.

Изработка на сайт с мобилна версия

Вече е задължително е вече всеки уеб сайт да има своя мобилна версия или т.нар. отзивчив дизайн. Не само, за да е удобен за използване на различни устройства, но и за позициите и видимостта му в търсещите машини, които отдават все по-голямо значение на това.

Вече имате уеб сайт? Проверете дали е удобен за мобилни устройства тук.

SEO - Оптимизация

При нас SEO Оптимизацията на сайт се включва в услугата изработка на сайт. Т.е. извършваме всичко необходимо по началната оптимизация за търсещи машини (Google, Bing и други), което е и задължително за успеха при изработката на всеки сайт.

Фирмена електронна поща

Заедно с изработка на сайт, получавате и собствена фирмена електронна поща с пощенски кутии към домейна (името) на уеб сайта (например: ivanov@website.com).

Какви са цените за изработка на сайт?

Цените за изработка на сайт варират в зависимост от много и различни фактори – дизайн, фунционалности, предназначение, обем на съдържанието и много други. Всеки уеб сайт има своите различни характеристики, затова търсейки цени за уеб дизайн услуги и изработка на сайт, трудно ще намерите конкретна оферта и цени онлайн. Всеки проект е различен и за да получите индивидуално предложение, пасващо конкретно на вашите нужди е нужно първо да представите своите изисквания или задание, на базата на което да получите реална оферта.

Най-ниските цени за изработка на уеб сайт се отнасят за уеб сайтове с готов дизайн/темплейт. Такъв уеб сайт можете да бъде създаден до 3-4, 5 дни, тъй като изработката му се свежда единствено до публикуването на вашето съдържание и снимки. Тези сайтове имат своите недостатъци – не са оптимизирани за търсещите машини, вашият сайт изглежда като много други, които използват същия темплейт, уеб сайтът ви не е създаден конкретно за нуждите на вашия бизнес и т.н. Предимствата са ниската цена и краткият срок за изработка на сайт. Ако предпочитате вашият уеб сайт да се отличава от стандартните шаблони, да предлага допълнителни функционалности или просто да продава и да заема предни позиции при търсене в Google, тогава се нуждаете от изработка на сайт, проектиран за вас и продължителна, поне ежемесечна SEO оптимизация за търсещи машини. В този случай инвестицията е по-голяма, но и възвръщаемостта й е значително по-висока. Голяма част от нашите клиенти вече имат собствен сайт, от който не са удовлетворени и едва след време разбират, че е нужно да се подходи по нов и различен начин към създаването на едно наистина трайно и ефективно представяне в интернет.

Търсите качествена изработка на сайт, но имате органичен бюджет?

Свържете се с нас и ще ви консултираме относно вариантите за изработка на сайт, цените и всичко друго, от което имате нужда. Ние ще се съобразим изцяло с вашите нужди, без да натоварваме бюджета ви излишно и ще ви подкрепим с нашите съвети и насоки за развитие на вашия уеб сайт и след изработка.

ИНТЕРЕСУВАТЕ СЕ ОТ ЦЕНИ ЗА ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ??

За запитвания относно изработка на сайт ни пишете
или позвънете на тел. 0897 978 965, 0887 658 357.

Гарантираме поверителността на информацията Ви!