Интернет маркетинг и SEO оптимизация

изработка на сайт

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ С РЕЗУЛТАТИ

Маркетингът и рекламата в интернет има редица предимства пред останалите начини на популяризация. Основните са по-голямата ефективност и значително по-малкото средства. В онлайн пространството можете да достигнете до повече хора с много по-малко ресурси. От значение е най-вече активното, цялостно и професионално създадено присъствие.
Не е нужно да сте експерт и сами да управлявате рекламните си кампании в интернет. За Вас ние използваме всички добри практики и необходими средства и инструменти, за да изграждаме и подобряваме позиционирането и имиджа Ви.

КАКВО ВКЛЮЧВА ДИГИТАЛНИЯ МАРКЕТИНГ?

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

SEO анализ

Анализ на актуалното състояние на сайта – ключови думи, текущи позиции в търсещите машини, структура и съдържание на сайта

Анализ на конкуренцията
Подбор на ключови думи
Onpage и Offpage SEO

Вътрешна и външна (линкбилдинг) оптимизация на сайт

Копирайтинг услуги
Инструменти за анализ

Управление на Google Web Master Tools (Search Console) и Google Analytics акаунти

ОНЛАЙН МАРКЕТИНГ

SEO оптимизация
Имейл маркетинг
ПОДДРЪЖКА НА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА
ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА
Google MyBusiness

ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА

Goolge AdWords реклама
Банер реклама
Видео реклама
ФЕЙСБУК РЕКЛАМА
И ОЩЕ...

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ И SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

За оптимални резултати от Вашата онлайн маркетингова кампания, ние работим за пълноценното и цялостно представяне на Вашият бизнес. Оптимизацията на уеб сайт за търсещи машини е свързана с цялостната маркетинг стратегия за популяризиране на бизнес онлайн. Използвани поотделно не биха дали същия ефект, както тяхното свързано прилагане, защото те взаимно се допълват. Например – за оптимизирането на Вашият сайт в търсещите машини, от значение е активността Ви в социалните мрежи.

Уеб Партнър ще направи одит на състоянието на Вашия уеб сайт, неговото класиране и резултати в Google и представянето му в социалните мрежи. След това ще Ви консултира какво може да бъде подобрено за достигане на оптимални резултати и проведеждането на вашата рекламна кампания в интернет. Ще Ви представим информация директно от Google за това кои ключови дума и/или фрази са най-търсени, какво е актуалното състояние на конкуренцията Ви и заедно ще определим следващите стъпки за подобряване на онлайн репутация Ви.

За информация и въпроси, ни изпратете запитване. Ще получите отговор в най-кратък срок.

Гарантираме за поверителност на споделената ни от Вас информация!

изработка на сайт

Не е ли време да подобрите интернет присъствието си?

Свържете се с нас