Интернет реклама от Web Partner

Търсите ефективни решения за интернет реклама? Интересувате се от нови начини да достигнете до нови клиенти?

Интернет пространството предлага много и различни начини да рекламирате,
а предимствата на интернет рекламата пред останалите видове и начини за реклама са много и заслужават вашето внимание.

Интернет реклама

ЗАЩО ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА

Интернет рекламата е предпочитана най-вече заради по-ниските разходи, по-доброто таргетиране и получаването на реални данни за нейната ефективност. Това е важно, тъй като повече начини за реклама са прекалено скъпи, таргетирането е затруднено и не знаете до колко и до какви потребители е стигнала вашата реклама. Представете си, че има начин да достигнете точно до потребителите на вашата услуга или продукт, да разберете колко от тях са видели/натиснали/посетили вашата реклама и накрая да изчислите разходите и приходите в следствие на рекламата – точно това ви предлага интернет и съвременните инструменти за интернет реклама.

ПРЕДИМСТВА НА ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМАТА

Интернет рекламата е предпочитана в сравнение с телевизионната, радио рекламата и външната реклама, заради далеч по-ниския разход на средства за нея и по-високите резултати. Освен това в онлайн пространството рекламата може да бъде насочена изцяло към потребителите, за които е предназначена, според техните интереси и търсения. За разлика от офлайн рекламата, която изразходва ресурси, за да бъде видяна от всеки и често не съответства на желанията и потребностите на потребителите.

ПАКЕТИ ЗА ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА

Какви видове интернет реклама и има и кой е най-подходящ за вас?
Запознайте се с нашите пакети за интернет реклама.

ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА В GOOGLE

  • Google AdWords реклама – Интернет реклама в мрежата за търсене

Този тип реклама поставя Вас преди останалите в Google, независимо от позициите на конкурентите Ви, като се заплаща на клик. Т.е. определя се бюджет за определени ключови думи, при търсенето на които Вашия сайт или страница да излиза на предни позиции в резултатите от търсене в Google. Таксува се само, когато потребител кликне върху Вашия резултат. Правилно планирана и организирана, една Google AdWords кампания би Ви възвърнала многократно инвестицията в плащане на клик.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Интернет реклама
  • Google AdWords реклама – Дисплейна интернет реклама

Дисплейна или Банер реклама се появява в над 2 милиона сайта и в над 650 000 приложения, които са в мрежата на  Google AdWords. Можете да я насочите към интернет потребители, които търсят определени ключови думи в търсачката, както и според техни определени демографски характеристики и интерес.

  • Google AdWords реклама – Видео реклама в YouTube

За да рекламирате в YouTube е необходимо първо да имате видеоклип, създаден с тази цел. При този тип интернет реклама плащате само, когато потребителят е изгледал видеото ви, а не за всяко зареждане на клипа ви пред потребители, които не се интересуват от него и пропускат рекламата.

  • Google AdWords реклама – мобилна интернет реклама

Този тип интернет реклама в AdWords е подходящ, ако имате мобилно приложение, което искате да популяризирате. С помощта на мобилната реклама, можете да покажете приложението си пред потребители на OS или Android в Google.

Facebook реклама

ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА ВЪВ ФЕЙСБУК

Фейсбук рекламата е изключително ефективна за определени бизнес ниши, услуги и също за фейсбук страници с развлекателен или друг характер. По последни данни два милиарда души в свера използват Facebook всеки месец.

Реклама в най-голямата социална мрежа може да бъде насочвана към определени признаци на целевата Ви група – възраст, пол, населено място, интереси, поведение, демографски фактори, дори състояние на обвързаност на потребителя. Тя може да се плаща на импресия (на база на това, колко пъти е била видяна) или на клик (на база на това, колко пъти е била кликната и съответно е посетена целевата страница), цената е по-ниска в сравнение с Google.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ако все още се чудите или вече сте решили да опитате с интернет реклама за първи път, но не знаете от къде да започнете – заявете консултация при нас и ние ще ви помогнем да откриете най-ефективните канали онлайн.

Ако вече имате опит с интернет рекламата, но искате да подобрите резултатите, да намалите разходите и да повишите ефективността – свържете се с нас

Свържете се с нас

Запишете се за
БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ
по телефона, в удобен за Вас ден и час!