София, бул. „Шипченски проход“ 63
0887 658 357, 0897 978 965

Изработка на сайт – Web Business пакет

ИЗРАБОТКА НА ФИРМЕН САЙТ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

Търсите качествена изработка на фирмен сайт?

Нашите уеб дизайн услуги ще отговорят напълно на нуждите и изискванията Ви за съвременна и прецизна изработка на уеб сайт и цялостно интернет присъствие.

Време е да обърнете сериозно внимание на Вашето присъствие в интернет и на начина, по който изглеждате в очите на клиентите си.

Вече не е просто въпрос на престиж това да имате собствен уеб сайт, представящ дейността Ви в интернет пространството. Притежаването на фирмен уеб сайт е знак за съществуването на бизнеса Ви в XXI в. и критерий за отношението Ви към Вашите настоящи и потенциални потребители в интернет, независимо в коя сфера развивате дейността си.

ВСИЧКО ЗА ИЗРАБОТКАТА НА ФИРМЕН САЙТ В ПАКЕТ

Предлагаме Ви цялостно решение за изработка на сайт за Вашия бизнес, заедно с всички съпътстващи „дребни“ на пръв поглед, но така значими за онлайн присъствието Ви детайли.
Получавайки всичко в 1, вие спестявате от допълнителни услуги като:

ХОСТИНГ И ДОМЕЙН НА ВАШИЯ УЕБ САЙТ

При изработка на сайт от нас разполагате с хостинг и домейн за 1 година, след изтичането на която се ангажираме с подновяването им.

ФИРМЕНА ЕЛЕКТРОННА ПОЩА

Заедно с Вашия уеб сайт, създаваме и Ваша фирмена електронна поща. Регистрираме пощенски кутии за целия Ви екип (например – office@domain.com).

ИНСТРУМЕНТИ ЗА АНАЛИЗ

…на трафика, посещенията и ключовите думи на Вашия уеб сайт – Google Analytics и Search Console акаунт.

ОСНОВНА SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТ

Първоначалната SEO оптимизация на сайт e задължителна (но не винаги включена) при изработка на сайт.

МОБИЛНА ВЕРСИЯ

Изработка на уеб сайт с „responsive“/ отзивчив дизайн, за да бъде сайтът Ви използваем на всякакъв тип устройства, в т.ч. таблети, смартфони и т.н.

ИЗРАБОТКА НА ЛОГО

В случай, че нямате собствено, ние ще изработим лого за вас.

Интересувате се от изработка на сайт?