Поддръжка на сайт

Търсите цялостна или частична поддръжка на сайт или онлайн магазин?

Свържете се с нас, за да получите готова оферта за най-популярните уеб сайт платформи. Или ни изпратете повече информация за вашият сайт и индивидуалните ви нужди, за да получите персонално предложение.

Професионална поддръжка на сайт на достъпни цени

Имате проблем със сайта или нужда от неговото актуализиране?

Ако сайтът ви не се поддържа към момента, не е нужно да създавате изцяло нов за всеки нововъзникнал казус. Ние имаме решение за всеки случай и ще ви предложим отличната поддръжка, която търсите.

Осигурете си професионална помощ за неговото обновяване и правилно функциониране. 

Поддръжка на сайт
Поддръжка на сайт

Вземете оферта

Поискайте предложение за поддръжка от нас

Получете качествена и професионална поддръжка на сайт, която да реши проблемите ви по-бързо и по-лесно.

На първо място е достатъчно вашият сайт да отговаря на основните критерии за изправност и използваемост. След като покрие това условие, той следва да се поддържа и надгражда в полза на вашите потенциални и настоящи потребители. Актуализирайте редовно вашия основен канал за популяризиране и комуникация с вашите клиенти онлайн.

Точните услуги, от които имате нужда

Какво включва услугата поддръжка на сайт?

Цялостна или частична, регулярна или еднократна - услугата поддръжка на сайт може да включва много различни дейности. Функционалността, големината и посещаемостта на сайта са само част от определящите фактори.

ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

Разчитайте на нашата техническа поддръжка, включваща всички видове дейности, поддържащи отличното състяние на вашия сайт. Тя е основна за всички видове уеб сайтове. Включва мониториране и остраняване на неизправности с цел безпробменното функциониране на вашия уеб сайт, и не само. Благодарение на нея винаги ще имате резервни копия на сайта и няма и да пропуснаете да подновите вашите домейн и хостинг си след изтичането им. Ще осигурим и адекватната му защита от зловредни действия.

Дигитален маркетинг

Искате да стартирайте с добре планирана интернет реклама, която да ви донесе реални резултати? Или търсите дългосрочно сътрудничество за управлението и развитието на дигиталния маркетинг на вашия онлайн проект? На правилното място сте, независимо какъв е поводът да сте попаднали тук. Изпратете ни вашето запитване още сега.

ОБНОВЯВАНЕ И ДОБАВЯНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ

Всеки уеб сайт се нуждае от поддръжка и обновяване на съдържанието като публикуването на новини, събития и друга информация, за да бъде атрактивен и интересен за потребителите.

УЕБ ДИЗАЙН

Вече имате уеб сайт, но той има нужда от нов дизайн и подобрения? Не винаги се налага изцяло нова изработка на уеб сайта, за да се осъвремени и обнови спрямо актуалните стандарти и тенденции. По ваше желание ние можем не само да поддържаме изправната и адекватна визуалната част на вашия сайт, но и да подобряваме и модифицираме изцяло неговия дизайн. Това включва и неговата мобилна адаптивност (design responsiveness), както и дизайн на различни видове изображения за целите на сайта - икони, илюстрации (предимно векторни), банери, слайдери и т. н..

ДОБАВЯНЕ НА ПРОДУКТИ

Независимо дали ежедневно или ежемесечно ви се налага да обновявате продуктите, описанията, снимките и промоциите във вашия уеб сайт или онлайн магазин – нашият професионален и обучен екип ще ви отмени изцяло в тези задължения.

КОПИРАЙТИНГ УСЛУГИ

Създаваме авторски статии и текстове на различни теми с цел SEO оптимизация на вашия уеб сайт по подбрани ключови думи за търсещи машини.

Търсите услуга, която не виждате тук?

Различните видове поддръжка - техническа, дизайн и т. н., включват много и различни дейности. Изпратете ни повече информация относно търсената от вас помощ. Ще проучим и обсъдим най-добрите възможности да ви помогнем и ще ви отговорим в най-кратък срок.

Гъвкави условия за всеки наш партньор

Колко струва услугата поддръжка на сайт?

Цените за поддръжка на сайт при нас се определят от конкретните нужди на всеки клиент. Най-определящи са вида дейности и честотата на извършването им. Каквото и да търсите, в предложението ни към вас, ще включвим възможно най-добрите варианти, гарантиращи качествена и сигурна поддръжка на вашия сайт.

При нужда от постоянна или временна поддръжка на сайт от нас, можем да предложим пакети на месечна или годишна база. Ако се интересувате от еднократна помощ, най-подходящият вариант за вас би бил поддръжка с цена на човекочас.

Поддръжка на сайт

ЗА КОГО И КАК РАБОТИ

ЗАЩО Е НУЖНА ПОДДРЪЖКА НА САЙТ?

Поддръжка на сайт

Попадали ли сте на сайтове, чиито дизайн и съдържание не са актуализирани през последните години?

Всички подминаваме подобни уеб сайтове и онлайн магазини ежедневно. В сравнение с поддържаните и развиващи се бизнеси в интернет, тяхната функция с времето отслабва. Това се дължи на погрешното схващане на техните притежатели, че бизнесът им не се нуждае от адекватно представяне онлайн. Или, че този тип представяне и реклама не работи за тях. А истината е, че резултатите идват с времето и постоянството. А непрестанното развитие на технологиите изискват постоянното или поне периодично полагане на грижи за интернет присъствието на всеки бизнес.

Какво става, когато не поддържате сайта си?

Сайтове, които не се поддържат не носят или спират да носят полза за потребителите си и така губят своята тежест с времето. Когато биват посещавани, това се дължи на случайност и потребителите ги напускат веднага щом не получат нужната информация. Всичко това говори на търсещите машини за значението тежестта на тези сайтове. Затова те не са лесно откриваеми в търсачките. Ролята на търсещите машини е да отсява качествените уеб сайтове сред всички останали. А това става все по-наложително, като имате предвид огромното нарастване на броя сайтове, които трябва да бъдат индексиране от търсачките ежедневно. Така и заемнаето на по-горно място в резултатите става все по-трудно.

Колко често е нужно да актуализирате своя уеб сайт?

Актуализирането на съдържанието е нужно толкова често, колкото се случват промени в дейността, организацията, фирмата или друго, които са важни за клиентите Ви.
Ако имате фирмен сайт, най-вероятно ще се налага да правите промени по контактната или друга информация, или ще публикувате събития и новини. Ако сте собственик на онлайн магазин ще Ви трябва обновяване на продуктите, които продавате всеки ден, седмица, месец и т.н. Във всеки случай имате нужда от човек или хора, които да отговарят за това.

Качествената поддръжка на сайт ще ви помогне:

За по-добра SEO - оптимизация на вашия уеб сайт за търсачките

Поддръжката на сайт не знчи непременно SEO - оптимизация за търсещи машини. Двете услуги са различни, но и пряко свързани и взаимовлияещи си. Редовното обновяване и добавяне на ново и интересно съдържание във вашия уеб сайт работи за подобряването на вашите позициите ви в търсачките. Качествената и всеобхватна поддръжка на сайт увеличава посещаемостта на уеб сайта ви и подобрява неговото "потребителското изживяване".

Да бъдете винаги в крак с времето и променящата се среда

Цялостната поддръжка на сайт осигурява своевременното обновяване съдържанието, функционалностите, както и с актуализирането му спрямо променящите се тенденции и търсенията на хората в интернет.

Да увеличите продажбите и запитванията, които получавате

За да имате успешен онлайн магазин, както и за да получавате поръчки и запитвания чрез вашия уеб сайт, неговата поддръжка е задължително условие за това. Хората търсят вас или вашите конкуренти в интернет и намират това, което отговаря на търсенията им в най-висока степен. Вашият сайт успява ли да го постига, преди конкурентите ви.

Да не изоставате и и да се развивате

Поддръжка на сайт се извършва с цел неговото развитие, заедно с развитието на възможностите в интернет. Не само за поддържането на моментното му състояние, а и за надграждането му и привличането на по-широка аудитория. А когато трафикът на сайта ви расте, възниква нуждата от неговото задържане чрез добро съдържание и работеща функционалност.

Работете с квалифициран екип, с над 10-годишен опит

Не пренебрегвайте поддръжката на вашият сайт, докато вашите конкуренти се развиват. Динамично развиващият се и все по-конкурентен пазар онлайн изисква да инвестирате своите време, усилия и средства на точното място. Можете да оставите цялостната поддръжка на сайта ви в наши ръце и ние ще я изпълним по най-бързия, професионален, достъпен и свободен от рискове начин.

Не е нужно да увеличавате всекидневните си работни задължения, като се опитвате да поддържате сайта си сами. Още повече, ако тепърва се учите как да го правите във вашата фирма. Ние създаваме и поддържаме уеб сайтове и онлайн магазини вече повече от 10 години. Имаме нужните знания, умения и екип, които ще ви спестят необходимите ресурси.

Поддръжка на сайт

Вземете оферта за поддръжка на сайт

Изпратете ни запитване с линк към Вашия сайт и повече информация относно необходимата поддръжка.