Поддръжка на сайт от Web Partner

Управлението и поддръжката на всеки уеб сайт са необходими за неговия успех.
Подобрете позициите си и бъдете сред първите във вашия бранш онлайн.

ПРОФЕСИОНАЛНА ПОДДРЪЖКА НА САЙТ НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

изработка на сайт

Управлението и поддръжката на сайт са задължителни условия за неговото развитие и популяризиране.

В зависимост от предназначението и целта на вашия уеб сайт услугите по поддръжка на сайт може да включват различни дейности – от просто техническа поддръжка до ежедневно добавяне на продукти в онлайн магазини и копирайтинг услуги. За някои ежедневно, за други по-рядко – за да поддържате и увеличавате популярността си е необходимо да обърнете и вашето внимание към потребителите. Искате да достигнете до повече потребители в интернет? Към колкото повече се целите, толкова повече вашият сайт се нуждае от поддръжка.

Само създаването на присъствие не гарантира ефект в популяризирането. Това е така, защото ако вашият сайт не се поддържа, вашите конкуренти вече го правят.

КАКВО ВКЛЮЧВА УСЛУГАТА ПОДДРЪЖКА НА САЙТ?

ДОМЕЙН И ХОСТИНГ ПОДДРЪЖКА

Всеки сайт, който изработваме е с включена домейн и хостинг поддръжка за 1 година, след изтичането на която се ангажираме с подновяването им.

РЕДИЗАЙН НА УЕБ САЙТ

Вече имате уеб сайт, но той има нужда от нов дизайн и подобрения? Не винаги се налага изцяло нова изработка на уеб сайта, за да се осъвремени и обнови спрямо актуалните стандарти и тенденции.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ТУК

ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА

Стартирайте с добре планирана от нас интернет реклама на вашите продукти или услуги!

ДОБАВЯНЕ НА ПРОДУКТИ

Независимо дали ежедневно или ежемесечно ви се налага да обновявате продуктите, описанията, снимките и промоциите във вашия уеб сайт или онлайн магазин – нашият професионален и обучен екип ще ви отмени изцяло в тези задължения.

КОПИРАЙТИНГ УСЛУГИ

Създаваме авторски статии и текстове на различни теми с цел SEO оптимизация на вашия уеб сайт по подбрани ключови думи за търсещи машини.

ФОТОГРАФСКИ УСЛУГИ

Нуждаете се от професионален фотограф? Снимки, изображение, банери, или други рекламни материали?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТ

SEO оптимизацията на вашия уеб сайт е от първостепенно значение за развитието и популяризирането на всеки уеб сайт и онлайн магазин, особено при силно конкурентен пазар и електронната търговия.

ОБНОВЯВАНЕ И ВЪВЕЖДАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ

Всеки уеб сайт се нуждае от поддръжка и обновяване на съдържанието като публикуването на новини, събития и друга информация, за да бъде атрактивен и интересен за потребителите.

ЗАЩО Е НУЖНА ПОДДРЪЖКА НА САЙТ?

Попадали сте на сайтове, чиито дизайн и съдържание явно не са актуализирани през последните години?
Всички подминаваме подобни страници в интернет, на които попадаме ежедневно, дори и да търсим услугите, които предлагат.

АКТУАЛНОСТ

Цялостната поддръжка на сайт осигурява своевременното обновяване съдържанието, функционалностите, както и с актуализирането му спрямо променящите се тенденции и търсенията на хората в интернет.

ЗА РАЗВИТИЕТО НА УЕБ САЙТА

Поддръжка на сайт се извършва с цел неговото развитие заедно с развитието на възможностите в интернет, не само за поддържането на моментното му състояние, а и за надграждането му и привличането на по-голяма аудитория.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

Поддръжката на сайт и оптимизацията му за търсещи машини за свързани и целят увеличаване на посещаемостта на уеб сайта и подобряване на потребителското изживяване в него.

ЗА ДА ПРОДАВА

Ако имате онлайн магазин или очаквате да получавате поръчки и запитвания онлайн, поддръжка на сайта ви е задължителна. Хората търсят всичко в интернет и намират това, което отговаря на търсенията им в най-висока степен, а в днешно време търсенето стига до първа страница в Google. Вашият сайт успява ли да отговори на днешното търсене?

Нуждаете ли се от управление и поддръжка на сайт?

Съществуват много уеб сайтове в пространството, които не се посещават почти от никого, а тези които попадат на тях ги напускат веднага щом не получат нужната информация. Всичко това говори на търсещите машини за значението на тези сайтове. Затова не са лесно откриваеми в търсачките.

Актуализирането на съдържанието е нужно толкова често, колкото се случват промени в дейността, организацията, фирмата или друго, които са важни за клиентите Ви.

Ако имате фирмен сайт, най-вероятно ще се налага да правите промени по контактната или друга информация, или ще публикувате събития и новини. Ако сте собственик на онлайн магазин ще Ви трябва обновяване на продуктите, които продавате всеки ден, седмица, месец и т.н. Във всеки случай имате нужда от човек или хора, които да отговарят за това.

изработка на сайт

Не е нужно да увеличавате всекидневните си работни задължения и да губите време в обучение и подготовка за справяне с тези задължения. Можете да оставите цялостната поддръжка на сайта ви в наши ръце и ние ще я изпълним така, както бихте искали Вие.

Поверявайки на нас Вашата поддръжка на сайт, спестявате средства и време за извършването й от Вас или Ваш служител.
Ние сме екип от специалисти, който прави това професионално за различни фирми, снемайки изцяло техния ангажимент към тази част от работата им.

Ако се интересувате от развитието и поддръжката на вашият сайт, изпратете ни запитване, на което ще отговорим в най-кратък срок.

Интересувате се от поддръжка на сайт?