Изработка на сайт и реклама – WEB PRO пакет

Подобрете позициите си и начинът, по който ви виждат клиентите ви в интернет.
Започнете със създаване на сайт за бизнеса си и неговото популяризиране.

изработка на сайт

ИЗРАБОТКА НА САЙТ С РЕЗУЛТАТИ

Web Pro пакет за изработка на сайт е създаден да отговори на необходимостта от цялостно представяне на Вашия бизнес, организация или лични проекти в интернет.
Подходящ е за фирми и специалисти, извършващи повече от една дейност и които имат за цел ефективно популяризиране сред настоящите и потенциалните си потребители си в онлайн пространството.
Този пакет надгражда базовата изработка на сайт, като включва допълнителни функционалности без това да увеличава допълнително цената. Създаден е вследствие на работата ни със специалисти от различни сфери като предпочитано от тях решение за изработка на сайт.

КАКВО ВКЛЮЧВА ПАКЕТ ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТ – WEB PRO?

ХОСТИНГ И ДОМЕЙН НА ВАШИЯ УЕБ САЙТ

При изработка на сайт от нас разполагате с хостинг и домейн за 1 година, след изтичането на която се ангажираме с подновяването им.

МОБИЛНА ВЕРСИЯ НА УЕБ САЙТ
Всеки уеб сайт, създаден от нас е със своя мобилна версия.
ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА

Стартирайте интернет присъствието си с добре планирана от нас интернет реклама – Google AdWords, на стойност 120 лв. – подарък от нас!

ОНЛАЙН ЧАТ

Изработка на сайт с чат с директна комуникация с потребителите онлайн.

ОСНОВНА SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТ
Извършваме задължителна SEO оптимизация на сайт след изработка, а при желание от ваша страна оптимизираме цялостно вашия уеб сайт ежемесечно за подобряване и поддържане на позициите ви по ключови думи.
ФИРМЕНА ЕЛЕКТРОННА ПОЩА

Изработка на сайт със собствени фирмени електронни пощенски кутии (например – office@domain.com).

РЕГИСТРАЦИЯ В GOOGLE КАРТИ

Регистрираме вашата фирма или обекта ви в Google карти. По този начин вашите клиенти могат да ви откриват в Google и по местоположение, както и да получават упътвания до вас.

ПРОФЕСИОНАЛНА ИЗРАБОТКА НА САЙТ НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

Не е достатъчна просто изработката на сайт, за да постигнете желания ефект. Истината е, че в интернет съществуват прекалено много уеб сайтове, непосещавани от никого, които не изпълняват първоначалната си цел.
Причината?

Често прибягваме до некачествена услуга (като изработка на сайт), чието  естество не познаваме, заради ниските цени, с които ни примамват. Не закъсняват и „резултатите“ от подобен тип „услуги“, след което установяваме, че прекалено ниските цени ще ни излязат скъпо.

Добрата новина е, че има начин да получите всичко необходимо за качествената изработка на сайт на достъпни цени за всеки. Как?

изработка на сайт

Обединили сме всичко нужно за добрата изработка на сайт с резултати в пакет.

Така вместо да заплащате поотделно за всяка от услугите, съпътстващи изработката на сайт, ги получавате в 1. Защото наистина не е достатъчна просто изработката на сайт.

Интересувате се от изработка на сайт?