София, бул. „Шипченски проход“ 63
0887 658 357, 0897 978 965

Политика за лични данни

Информация относно Администратора на лични данни

Наименование: „Уеб Партнър“ ЕООД

ЕИК: 203723688

Седалище и адрес на управление: 1137 Панчарево, София, Руджери No20

Адрес за кореспонденция: 1574 София, завод „Електроника“, бул. „Шипченски проход“ 63

E-mail: office@webpartner.bg

Телефон: 0897978965

Идентификационен номер на администратор на личните данни № 425859

 

Информация относно компетентния надзорен орган

Наименование: Комисия за защита на личните данни

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Уеб сайт: www.cpdp.bg

 

„Уеб Партнър“ ЕООД прилага следните правила за защита на личните данни на потребителите на уеб сайта webpartner.bg:

Какви видове лични данни събира, обработва и съхранява „Уеб Партнър“ ЕООД

При запитване на потребител в уеб сайта – Имена, Телефон за контакт, Имейл адрес, IP адрес

При издаване на фактура – Име на фирма, МОЛ, ЕИК, Адрес на регистрация

 

За какви цели се използват вашите лични данни

Вашите лични данни се обработват от „Уеб Партнър“ ЕООД за следните цели:

– счетоводни цели

– предоставяне на услугите на „Уеб Партнър“ ЕООД

 

Срок на съхранение на личните Ви данни

 „Уеб Партнър“ ЕООД съхранява всички лични данни за период от 1 година или повече в случаите, когато естеството на самата комуникация го изисква, например при продължителни търговски и/или други отношения.

 

Предаване на вашите лични данни за обработване

„Уеб Партнър“ ЕООД индиректно използва и предава част от личните данни на потребителите на трети лица и доставчици, които са:

  • Google Analytics (Мониториране на трафика на уеб сайта)
  • SuperHosting.bg (Хостинг услуга)

 

Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни (право на изтриване)

Можете да заявите изтриване на Вашите личните с изпращането на имейл на адрес office@webpartner.bg. Задължително е да удостоверите своята самоличност преди да изтрием данните за лицето, за което се отнасят данните.

 

Политика за използване на бисквитки (Cookie Policy)