Изработка на онлайн магазин

Ние създаваме онлайн магазини с уникален дизайн, лесен за използване админ панел и пълна функционалност

Свържете се с нас и поискайте демо на онлайн магазин. 

Професионална изработка на онлайн магазин на добра цена

Всичко необходимо за успеха на Вашия онлайн магазин

Търсите качествена изработка на онлайн магазин, с който да започнете да продавате или да надградите опита, който вече имате? Ние имаме решение.

Ние създаваме онлайн магазини, включващи всичко необходимо за успешния старт на Вашия eCommerce проект.

Изработка на онлайн магазин

Какво включва нашата услуга

Изработка на онлайн магазин, базиран на WooCommerce (WordPress).

Създаваме съвременни онлайн магазини, изцяло съобразени с всички актуални уеб технологии и стандарти. Нашите онлайн магазини са подходящи за продажба на всички видове продукти – стандартни продукти, с и без варианти (цвят, размер и др.), виртуални продукти – с и без физически доставки и наложен платеж, афилиейт продукти. Бихме могли да създадем и онлайн каталог, без директни поръчки и „Количка“, който лесно може да бъде надграден в онлайн магазин на следващ етап.

Адаптивен дизайн

Дизайнът на всеки уеб сайт, създаден от нас е адаптивен или Responsive. Той позволява на всяка страница и нейното съдържание да се адаптират към различните размери на екранните устройства. Това включва правилното визуализиране на уеб сайта и удобното му използване на всички видове устройства, включително мобилни (смартфони, таблети и т.н.).

Визуален редактор

Вашият уеб сайт, създаден от нас ще разполага с визуален редактор за лесно и удобно прилагане на корекции и допълнения по съдържанието от администратор след дизайн и изработка от нас.

SEO конфигурация

Извършваме задължителната първоначална SEO - оптимизация за търсещи машини на всеки уеб сайт, създаден от нас, спрямо последните стандарти и правила нa Google.

Ако Вашата цел е уеб сайтът Ви да се класира по избрани ключови думи в Google, препоръчваме да помислите и планирате следното:

  • Регулярно създаване и добавяне на ново и уникално за интернет съдържание във Вашия уеб сайт
  • Поддръжка на Вашия сайт, след изработката му.

Уникален дизайн за Вашия онлайн магазин

При нас ще намерите изработка на онлайн магазин с уникален / индивидуален дизайн на най-добра цена. Постигаме го, като използваме изцяло функционалността на платформата, заедно с многобройните й и вече разработени възможности, от които се нуждае всеки онлайн магазин, и в които не е нужно да инвестирате от нулата. А за професионалния уеб дизайн, който ще ви отличи и създаде правилния облик на вашия бизнес, се грижим ние.

Добавяне на продукти

Предлагаме изработка на онлайн магазин с възможност за добавяне на желания от вас брой продукти. Вашият WordPress онлайн магазин може да има неограничен брой продукти. Като добавянето може да се прави и от вас или ваш админстратор в бъдеще. Предоставяме обучения и инструкции в зависимост от вашите нужди.

Онлайн поръчки и разплащателни методи

Вашият онлайн магазин може да разполага стандартно с основни метод за разплащане по подразбиране „Наложен платеж“ и „Банков превод“, както и разплащания с карти.

Удобен административен панел

Уеб сайтът ще може да бъде управляван и администриран чрез интуитивен WordPress административен панел. Към административния панел ще бъде включен и SEO (Search Engine Optimization) модул - за добавяне на ключови думи, “мета” заглавия и описания на страниците, видими при търсене от потребители в търсещите машини. Административният панел ще осигурява възможности за следене на трафика (броя посещения и посетители) в уеб сайта, за актуализиране на съдържанието, както и за извършване на основни дейности по SEO – оптимизацията на вашия уеб сайт, без необходимост от специфични технически познания.

Пълна eCommerce функционалност

Предлагаме изработка на онлайн магазин с всички необходими функционалности за електронна търговия. Запознайте се с тях по-подробно тук. Свържете се с нас и поискате демо на примерен магазин, за да ги тествате.

Изработка на онлайн магазин

изработка на онлайн магазин от Web Partner

За кого е предназначена нашата услуга?

Нашата услуга е отличен избор за Вас, ако:

  • Сега предприемате първите си стъпки в онлайн търговията
  • Вече продавате онлайн, но се нуждаете от нов, съвременен електронен магазин
  • Търсите професионална изработка на онлайн магазин с традиционна функционалност и уникален дизайн, на добра цена.

защо да изберете изработка на онлайн магазин от нас

Ако изберете изработка на онлайн магазин от нас, Вие ще можете:

Да редактирате и добавяте съдържание с и без наша помощ

Със създаването на Вашия онлайн магазин, предоставяме и онлайн обучение на администратор за работа с WordPress админ панел.

Това включва:

  • Добавяне на продукти чрез админ панела на Вашия магазин.
  • Добавяне и обноваване на текстове, снимки, видео и други материали, чрез админ панела на Вашия магазин.
  • Други дейности – в зависимост от конкретни нужди за всеки проект.

Да получите помощ и поддръжка при необходимост

Освен еднократната услуга изработка на онлайн магазин, предлагаме и допълнителна помощ и възможности за регулярна поддръжка при необходимост и заявка от Ваша страна.

Да оптимизирате уеб сайта и съдържанието му

За всеки собственик на уеб сайт в днешно време от изключително значение е увеличаването и задържането на неговата аудиторията. Ако имате собствен онлайн магазин, Вашият бизнес ще зависи изцяло от това.

Един от начините да го постигнете е SEO – оптимизацията за търсачки (най-вече за Google). За нейните цели на първо място е нужно редовно добавяне на ново, уникално съдържание с фокус върху релевантните за Вас ключови думи и фрази. С помощта на SEO модулът, който ще интегрираме във Вашия сайт, Вие ще можете собственоръчно да оптимизирате всяка нова страница, продукт или публикация с помоща на автоматичен SEO помощник. Той ще Ви дава необходимитите насоки, след въвеждане на ключова дума или фраза.

Да следите трафика (посещенията) на своя уеб сайт

Ще осигурим всички необходими условия, за да следите трафика на Вашия уеб сайт.

Въпроси и отговори относно изработката на онлайн магазин

Често задавани въпроси

Имате други въпроси?

Вземете оферта за изработка на онлайн магазин

Свържете се с нас, ако имате въпроси или се интересувате от изработка на онлайн магазин.