Изработка на уеб сайт – Web Basic пакет

Базовият пакет за изработка на уеб сайт, покрива всички основни нужди от създаване на интернет представяне чрез собствен професионален сайт:...

Базовият пакет за изработка на уеб сайт, покрива всички основни нужди от създаване на интернет представяне чрез собствен професионален сайт:

  • 8 основни страници
  • Мобилна версия
  • 20 пощенски кутии @yoursite.bg
  • Първоначална оптимизация
  • Google Analytics акаунт
  • Webmaster Tools / Search Console акаунт
  • + Подарък – дизайн на фирмено на лого

Освен изработка на уеб сайт, в базовия ни пакет, ние предлагаме и първоначална SEO – оптимизация за търсещи машни, която е задължително условие за стартиране на един уеб сайт. С нейна помощ правим структурата, страниците и съдържанието на сайта лесно разпознаваеми и откриваеми от търсачките. По този начин, когато интернет потребителите търсят са улеснени при откриването на услугите и продуктите ви.

Създаването на Google Analytics и Webmaster Tools акаунт е важна част при целенасочената изработка на уеб сайт. С тяхна помощ можете да проследявате трафика и развитието на вашият сайт.

Вашият уеб сайт служи не само за онлайн представянето ви, но и за бизнес комуникацията ви. След изработката на уеб сайт за вас, ние ще създадем до 20 пощенски кутии с вашият домейн адрес (например, ivan.ivanov@ivanov.com) за вас и вашите служители.

Ако нямате собствено лого, ние ще изработим такова за вас професионално, прилягащо на вашата бизнес идентичност.

Web Basic пакет е подходящ за създаване на представителен сайт за всеки бизнес, като осигурява възможност за представяне и реклама на дейността и поставя основите на изграждане на цялостно онлайн присъствие.

В случай, че имате въпроси или нужда от консултация относно изработка на уеб сайт за вашия бизнес, ни пишете на office@webpartner.bg или ни се обадете. Също можете да ни изпратите запитване или директно да поръчате Web Basic пакет, като натиснете бутона „Поръчай“.

Блог