SEO оптимизация от Уеб Партнър

Какво е SEO оптимизация?

SEO оптимизацияSEO оптимизация е оптимизация за търсещи машини (search engine optimization). Но какво всъщост значи това? SEO оптимизацията е маркетингова дисциплина, която цели да подобри и повиши видимостта на органичните и неплатени търсения на сайта Ви в търсачките. Друга цел на оптимизацията е повишаването на трафика към вашата страница.

Добрата SEO оптимизация включва както технически, така и творчески елементи, необходими за подобряване на класирането на Вашата страница при търсене в интернет. Оптимизирането на сайта Ви е ключов елемент при самата изработка на сайт, ако искате не само да имате своето пространство в мрежата, но и то да бъде намирано лесно. Качествената SEO оптимизация е въпрос на структуриране на Вашия сайт по начин, който търсачките разбират. Това ще рече, че, ако искате Вашият сайт да излиза при търсенето на определена дума или фраза, той трябва да е подготвен така, че да може да бъде намерен и изкаран като резултат от търсещата машина.

Има много аспекти при работата върху SEO оптимизация на уеб сайт. Уеб Партнър Ви предлага цялостна SEO оптимизация за Вашия уеб сайт. Нашите SEO пакети включват всичко – от анализ и  подбор на ключовите думи застраницата Ви, които генерират трафик към уебсайта Ви, Onpage и Offpage SEO, изграждане на връзки и създаването на уникално съдържание за Вашия сайт. Ако сте объркани или несигурни за тези неща, не сте сами- ние сме тук, за да Ви помогнем.

Какви са предимствата на добрата SEO оптимизация?

  1. Най-добрата и ниско бюджетна реклама, която може да осигурите на Вашия бизнес е именно SEO оптимизация на Вашия уеб сайт. Излизането на страницата Ви на добри позиции при търсене говори не само за услугите, които предлагате, но и за отношението Ви към тяхното представяне.
  2. Качествената SEO оптимизация Ви осигурява по-добро класиране при търсения в търсачките. Колкото по-високо сте класиран при търсене толкова повече посещения получавате на сайта си. Колкото по-посещавана е страницата Ви, толкова повече запитвания и продажби генерирате.
  3. Доброто ви класиране в търсачките печели доверието на потребителите. Със SEO оптимизация на Вашия сайт Вие подобрявате видимостта на бизнеса си в интернет. Както често сме Ви споменавали – присъствието Ви в интернет печели доверие и помага за изграждането на Вашата идентичност онлайн. А какво по-добро присъствие в интернет от предни позиции в търсачките?
  4. Инвестицията в SEO оптимизация повишава трафикът към сайта Ви. По този начин повишавате и информираността на потребителите относно услугите, които предлагате. А с увеличаването на посещенията на сайта Ви увеличавате и своите продажби.
  5. Чрез добра SEO оптимизация Вие винаги сте една крачка пред конкурентите си, не само в показаните резултати от

Какво включват пакетите за SEO оптимизация от Уеб Партнър?

SEO анализ

Анализ на актуалното състояние на сайта – ключови думи, текущи позиции в търсещите машини, структура и съдържание на сайта

Анализ на конкуренцията
Подбор на ключови думи
Onpage и Offpage SEO

Вътрешна и външна (линкбилдинг) оптимизация на сайт

Копирайтинг услуги
Инструменти за анализ

Управление на Google Web Master Tools (Search Console) и Google Analytics акаунти

Уеб Партнър работи за Вас и за пълноценното и цялостно представяне на Вашият бизнес в интернет. Свържете се с нас, за да Ви предложим най-добрата стратегия за SEO оптимизация на Вашия уеб сайт.